Cukuplah !

Posted: Mac 21, 2008 in Peribadi

Letih sangat dah melayan ceritera pasca PRU12 yang entah bila nak kendur. Satu persatu malapetaka terus menimpa. Biasanya lepas tsunami dah beransur, proses pemulihan dan bantuan akan disalurkan secara menderu-deru tapi lain pula ngan apa yg berlaku ketika ini, seakan-akan ada alamat yang tiba-tiba ‘gempa bumi 9.0skala’ akan berlaku dan sekali lagi ‘tsunami mega’ akan menyusur. Haha. Cukuplah !

Sekarang ini, otak aku kena fokus sangat pada komitmen study. Berada pada minggu-minggu terakhir sem ni, memangla akan bz untuk presentation mini-project dan submission of thesis !

Tapi perkara yang paling menakutkan+menyusahkan+merumitkan adalah WRITING THESIS.

Cuma, lagi nak disiapkan n nak fokus pada writing ni, makin bertambah pula kehadiran assignment2 dari subjek lain. Especially Water Management ! Environmental Ethics ! Haha. Bukan membenci subjek-subjek ni ya, tapi sekadar luahan jer…….

Ni la tarikh-tarikh penting dan segalanya perlu diselesaikan segera :

1) 2 APRIL 2008 : Falsafah Pembangunan – Final Presentation

2) 5 APRIL 2008 : POPBL Final Presentation

3) 11 APRIL 2008 : Submission of Thesis.

Jadi, tu adalah tarikh nak present n nak submit. Ada dalam dua minggu sahaja lagi nak mencecah ke tarikh-tarikh tersebut… so groupmate ( esp POPBL ! ), Marilah bersama-sama kita membahagikan masa untuk menyelesaikan tgjwb ini. Haha

Cukup-cukuplah dulu ya !

Advertisements
Komen-komen
  1. som1 berkata:

    “perkara yang paling menakutkan+menyusahkan+merumitkan adalah WRITING THESIS. “…ehm……siapkan tesis dulu tau..br update blog….hehhe…..

  2. arbaktun berkata:

    ala tu baru first dateline..
    pasti akan ader masa-masa kecederaan dengan perkataan yang lebih mudah..
    mulut kena ader manis sedikit ma..
    huhuu..
    berdasarkan pengalaman..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s